Зйомка Lovestory - що варто врахувати і як підготуватися

Романтична атмосфера і емоції, що окриляють - саме те, що шукають закохані, коли обирають зйомку Love story у Львові.

Love story - фотосесія для двох, її замовляють закохані пари як додаток до весільних фотографій, так і окремо, просто для себе.

 

Хороший фотограф допоможе зберегти на знімках чарівний момент знайомства, хвилювання перших зустрічей. Ви згадаєте, як спалахнула закоханість і як ваші почуття переросли в щось більш глибоке, ніж просте захоплення. Можливо, у вас було кілька кумедних історій, в які ви потрапляли удвох? Чому б не обіграти і їх? Чим яскравіші емоції - тим ефектніші будуть фотографії.
Щоб результат Love story був по-справжньому вдалим, важливо врахувати декілька нюансів. Так, більша частина завдань лежить на фотографі. Однак love story - дуже творчий формат, який вимагає від пари певної підготовки. Нижче ви знайдете кілька порад і невеликих секретів, які допоможуть вам отримати чудові фотографії.

Готуємося до love story заздалегідь


Не дарма кажуть, що хороша підготовка - вже половина успіху. Якщо ви заздалегідь продумаєте всі деталі, то обов'язково отримаєте задоволення не тільки від отриманих фотографій, але і від самого процесу зйомки.


Порада: обов'язково посвятіть фотографа у свої плани, діліться своєю думкою. Кожна пара унікальна, у вас обов'язково будуть свої індивідуальні побажання і ідеї. Обговорюйте деталі, розповідайте, що хотіли б відтворити на знімках. Чим краще ви поясните фотографу свої побажання, тим приємніше буде результат. Зі свого боку, фотограф також може дати вам кілька професійних досвідчених порад, виходячи зі свого досвіду.

Процес підготовки:

  1. Знаходимо ідею. Вона не обов'язково повинна в точності повторювати історію ваших стосунків. Фантазуйте, втілюйте свої мрії і бажання! Це може бути пікнік на природі, міська прогулянка, історія вашого знайомства, пікантний сніданок у ліжко, зйомка в стилі вашого улюбленого фільму і багато іншого.
  2. Вибираємо місце. Love story у Львові ми можемо знімати як в приміщенні, так і на вулиці. Важливо, щоб локація допомагала розкрити ідею. Можна знайти кілька потрібних місць і після обговорення вибрати ту, яка найкраще підійде вашій задумці. Деякі сюжети найкраще розкриваються в фотостудії, де є можливість організувати відповідну обстановку і освітлення.
  3. Підбираємо одяг і аксесуари. Одяг повинен також відповідати ідеї, але не забувайте про те, що на першому плані повинні бути ваші емоції. Одяг лише підкреслює стиль і атмосферу. Не забудьте про практичність - зйомка триває досить довго і при цьому вам необхідно буде виглядати природно, одяг не повинен втомлювати і сковувати. Ідеальним варіантом буде приготувати кілька комплектів одягу. Порадьтеся з фотографом і разом оберіть найкращий варіант. Важливо, щоб одяг дівчини поєднувався з одягом її партнера.
  4. Зачіска і макіяж. Одним з найбільш вдалих варіантів буде макіяж в стилі Nude. Найкраще довірити макіяж і зачіску професіоналам, попередньо уточнивши, який саме образ ви хочете отримати. Повірте, економія на майстрі не варта невдалих фотографій. Макіяж повинен бути виконаний спеціально для фотозйомки. Майстри знають всі підводні камені і тонкощі, довіртеся їм.
  5. Шукаємо натхнення. Спіймати потрібний настрій - дуже важливо. Адже саме щирі емоції роблять фотографії Love story такими живими і цікавими. Щоб відповідати образу, перед фотосесією послухайте відповідну музику, погортайте минулі фотографії, згадайте ваші почуття в день першої зустрічі. Нехай ваші очі іскряться, ваш внутрішній стан здатен перетворити фотографії в справжній шедевр.

Зазвичай для підготовки до зйомки Love story потрібен один - два тижні. Цього достатньо, щоб продумати образ, налаштуватися і вирішити організаційні питання. Чим ретельніша підготовка, тим кращим буде результат. Якщо у вас виникають питання - не соромтеся задати їх фотографу.

 

Порада: запасіться планом «Б». Швидше за все все пройде відмінно! Однак, варто приготувати альтернативний варіант на той випадок, якщо зйомка на природі, а погода вас підводить. Або виникнуть інші складності. Обговоріть з фотографом можливі варіанти.

Скільки триває зйомка Love story


Love story в середньому триває близько двох з половиною годин. Цього достатньо, якщо ви хочете розповісти невелику історію про вашу зустріч або про спільні захоплення. Це можуть бути походи в кіно, по магазинах, прогулянки на велосипедах, відпочинок біля моря. В цьому випадку зйомка проходить в одній-трьох близьких локаціях.
Іноді пари замовляють Love story в форматі дня з спільного життя. В такому випадку, зйомка буде тривати до 8 годин з невеликими перервами. Почати можна з того, як ви прокидаєтеся разом: дбайливо приготований сніданок у ліжко, ніжні обійми або бій на подушках (чому б ні?). Після цього слідує насичений цікавими подіями день. Закінчити фотосесію Love story у Львові можна романтичною вечірньою прогулянкою біля фонтанів або за чашкою кави в «Італійському дворику».


Який би стиль і формат Love story ви не вибрали - ви завжди можете задати мені будь-які питання і розраховувати на мій досвід: я підкажу можливі рішення і запропоную цікаві варіанти втілення ваших ідей.

Замовити зйомку Love Story